„Q1 Health&Cosmetics“ - висококачествената италианска дермокозметика

person Posted By: White Flower list In: Новини On: comment Comment: 0 favorite Hit: 2634

Време да нахраним кожата си!

Здравето безспорно е най-важното нещо, предопределящо качеството ни на живота ни. До голяма степен нашата кожа изразява цялостното състояние, в което се намираме, така че грижата за нея е от изключително значение.  Есен е! И безспорно и косата, и кожата се нуждаят от по-специално внимание и хидратация. Поради тази причина ви срещаме с Антония Борисова, представител на италианската козметика Q1 Health&Cosmetics  за България, която от първо лице ще представи и ще ни разкаже за продуктите, които уверявам ви, бързо ще се превърнат в любими за вас и цялото семейство!

Q1 Health&Cosmetics предлага висококачествена италианска дермокозметика. Продуктите на компанията са предназначени за ефективна намеса при специфични кожни проблеми (бръчки, белези, петна, пъпки и др.), както и за продължаване на професионално медицинско лечение у дома. Продуктите за лице са без парабени, вазелин, силикон и аромати.

Начинът на хранене, стресът, въздухът, който дишаме, са само част от факторите, които оказват влияние върху цялостното състояние на кожата ни. Живеем във времена, в които обаче е трудно да избягваме всички тях, така че като съюзник в борбата, намерих италианските продукти за кожа, които успяват да нормализират и да подобрят външния вид и съответно да повдигнат духа и самочувствието ни.

Кожата има различни особености при мъжете и жените. До неотдавна мъжете бяха пренебрегвани, като усилията се насочваха към разработване на хигиенни средства предимно за жени. Нещо повече – не се гледаше с добро око или в най-добрия случай – наблюдаваше се леко подигравателно  що се отнася до използването на козметични продукти от мъжкия пол. За огромно щастие това разбиране претърпя еволюция в положителна посока.

Q-ACNE COMPLEX е създаден за локално лечение на обикновено и хормонално акне.Q-ACNE COMPLEX е създаден за локално лечение на обикновено и хормонално акне.

 

Q-DERM INTENSIVE  е предназначен за регенерация на кожата, при състарена, третирана кожа, след хирургична интервенция, пилинг, татуировки и другиQ-DERM INTENSIVE  е предназначен за регенерация на кожата, при състарена, третирана кожа, след хирургична интервенция, пилинг, татуировки и други. Q-Derm Intensive помага и при лечението на атопичен дерматит.

Q-WHITE е продукт, специфично създаден за лечение на хиперхромия и хиперпигментация при най-широк кръг естетични нарушения на кожата. Q-WHITE осигурява антиоксидантно действие и стимулира продукцията на колаген, прибавяйки избелващ ефект към съответния ефект против стареене.

 Q-WHITE е продукт, специфично създаден за лечение на хиперхромия и хиперпигментация при най-широк кръг естетични нарушения на кожата.

Болестно променената кожа има различни нужди от здравата – локалното лечение с активни форми е лимитирано като честота на приложение и площ на апликация. Това не е достатъчно за поддържане на оптимални условия за възстановяване. Допълването на терапевтичните схеми с адекватна хигиенна грижа допринася за ускоряване на процеса и е неразделна част от лечението на кожата.“

Ако запалихме любопитството и интереса към продуктите, които Антония Борисова представи на вниманието ви, ви предлагам да посетите страницата, от която може да си ги набавите и да се погрижите за себе си и близките си.

Можете да разгледате и нашия крем за белези

Източник: modarts.eu

Коментари

Няма коментари!

Оставете вашият коментар

Неделя Понеделник Вторник Сряда Четвъртък Петък Събота януари февруари март април май юни юли август септември октомври ноември декември

Регистрация на нов профил

Вече имам профил?
Вход или Възстановяване на парола