Q-Derm Intensive - крем за белези | Whiteflower.bg

Q-Derm Intensive - крем за белези

69,00 лв.
С вкл. данък

ЛЕЧЕНИЕ И РЕГЕНЕРАЦИЯ НА КОЖАТА

Особено ефективен е при:

 • Отслабена кожа поради оксидативен ефект на фактори на околната среда (замърсяване на въздуха и атмосферни агенти)
 • Състарена кожа, бръчки
 • Травматични ефекти след лечения (хирургична интервенция, пилинг на лицето, татуировки, премахване на окосмяване...)
 • Q-DERM помага при лечението на атопичен дерматит.

Разфасовка
Количество

ОПИСАНИЕ

„Q-DERM" е създаден за лечение на епидермиса в дълбочина, за обновяване на кожата и за дермо-възстановяване.

"Q-DERM" съчетава ефект на отпушване с ефективно успокояващо действие върху кожните бразди, както и със стягане на кожата, ефекти на запълване и с резултати, подобни на тези при употреба на ботокс.

Активните съставки в "Q-DERM" са предназначени да възстановят твърдостта и тонуса на кожата, като осигуряват структура, директно и косвено попълване и благоприятстват отпушването на клетките, като по този начин подобряват клетъчното хранене.

СЪСТАВ:

Вода, глицерин, захарозен палмитат, палмитоил хексапептид-12, палмитоил тетрапептид-7, хидроксиетилцелулоза, фенетилов алкохол, каприлил гликол, калиев хиалуронат, глициретинова киселина, екстракт от плевротус остраха, малтодекстрин, екстракт от листа от лолиум перна, глюконолактон, натриев бензоат, калциев глюконат.

Без консерванти, силикон, парабени и без вазелин.

КЛАСИФИКАЦИЯ

Козметичен продукт съгласно Reg. 1223/2009 EEC CPNP Регистрационен номер 2108553. Продуктът може да се продава свободно без рецепта.

ПОКАЗАНИЯ ЗА УПОТРЕБА

"Q-DERM" е подходящ за всички случаи на отслабена и застаряваща кожа. Особено за кожа, отслабена от външен оксидативен стрес (смог и атмосферни агенти) зряла, маркирана или увредена кожа, посттравматично лечение на болка (операция, пилинг, татуировки, премахване на косми), помощно средство при лечението на атопичен дерматит.

ОПИСАНИЕ НА ПРОЦЕСА НА ДЕЙСТВИЕ

Кожата, и по-специално кожата на лицето или деколтето, е изложена на естествен разпад и процеси на влошаване, свързани с възрастта, хормоналните промени, но също така и с фактори на външно окисляване (УВ лъчение, смог, елементи на замърсяване и др.) и / или дегенеративни фактори с травматичен произход.

По-специално, патогенезата на стареенето на кожата причинява намаляване на броя и размера на дермисните клетки, намаляване на обема на влакната от колаген и еластин, намаляване на количеството хиалуронова киселина и постепенно намаляване на дебелината на капилярите.

Към тези ефекти обикновено се добавят дегенеративни процеси, предизвикани от нормалното излагане на УВ лъчения, които причиняват хронично възпаление на кожата, причинявайки апоптоза, колагеназа и нарушения на микроциркулацията.

Активните принципи на Q-Derm® Intensive са насочени към възстановяване здравето на епидермиса чрез осигуряване на структура, директно и индиректно запълване, благоприятстване на клетъчната деконгестия, поддържане на клетъчния тропизъм.

Хиалуронова киселина:

 • Създава интрадермална решетка, върху която е фиксиран колагенът,
 • Помага за по-голямо количество на свободна вода в стратум корнеум
 • Стимулира пролиферацията на епителиалните клетки и увеличава фибробластната миграция

Полипептиди:

 • Стимулират естествената продукция на колаген
 • Завършват свързването на хиалуроновата киселина с колагена (особено важно за зряла кожа над 40-годишна възраст)
 • Стимулират, хранят и завършват цикъла на Кребс чрез подпомагане и интегриране на естествения процес на възстановяване на клетките
 • Редуцират естетичния вид на експресивните линии. Имат микродеконтрактираща ефикасност, подобно на тази на ботокса, която намалява количеството на малките бръчки, защото действа на ниво на контракция на мимическите мускули.

Комбинираното действие на хиалуроновата киселина и полипептидите се усилва още повече от деконгестивния и противовъзпалителен ефект, дължащ се на:

 • Бетаглициретиновата киселина: удължава живота на клетките като действа срещу оксидативните процеси, предпазва кръвната микроциркулация, поддържа оригиналната тъкан и усилва оригиналния клетъчен тропизъм, създава по-добри условия за действията и на хиалуроновата киселина, и на полипептидите.
 • Бета Глюкан: хранителен агент, противовъзпалителен и със способност да генерира защитен филм за поддържане на нивата на хидратация; в синергия с другите съставки на продукта:
 • Регулира на нивото на цитокините
 • Стимулира и поддържа микроциркулацията на кожата
 • Поддържа и стимулира естествената клетъчна регенерация, значително намалявайки възпалената раздразнена / увредена кожа.

 

ИНСТРУКЦИИ ЗА УПОТРЕБА

Нанесете МАЛКО КОЛИЧЕСТВО от крема два пъти дневно (сутрин и вечер) върху областта, която трябва да се третира, и масажирайте леко, докато се абсорбира напълно. Предлагаме да поставите внимателно върха на пръста си върху повърхността на крема и да използвате количеството крем, което залепва за пръста Ви. Повторете където е необходимо. Не събирайте продукта с пръста си. „Q-DERM" е показан за лечение на лицето, шията и деколтето, но може да се използва на всяка област на тялото, включително гениталиите. "Q-DERM" представлява отлична основа за гримиране. Първите секунди след нанасянето може да изглежда, че продуктът все още е върху кожата Ви; това усещане се причинява от глицерина, който спомага за транспортирането на полипептиди (жизненоважни компоненти за ефективността на продукта).

Използвайте в рамките на 6 месеца след отваряне на опаковката.

ПРЕДУПРЕЖДЕНИЯ

Въпреки че „Q-DERM" съдържа само вещества, които са напълно съвместими със структурата на епидермиса и не съдържа токсини или потенциални алергени, в случай на продължително зачервяване, измийте го обилно със студена вода и ако зачервяването продължава, посетете Вашия лекар със списък на всички козметични продукти, които използвате, включително „Q-DERM". Ако смятате да излагате кожата си на слънце, винаги използвайте специфичен слънцезащитен продукт, след като нанесете ,Q-DERM".

„Q-DERM" е търговска марка на Q1 International Srl Q1 Отдел Здраве и козметика, Триест, Италия (info@q1international.it)

Произведено в лаборатории в Грасобиа (провинция Бергамо), ИТАЛИЯ

UNI EN ISO 9001: 2008 - GMP ISO 22716:2007

ВНОСИТЕЛ: Мармит Юнайтед ЕООД, София, Младост 1, бл. 16, email: office@marmitunited.com, тел. 0898536762 

Крем за белези – кои са най-честите причини за употреба?  

Кожата на лицето е доста чувствителна и може да се повлияе негативно от редица фактори. Започвайки от атмосферните условия, характерните за различните годишни сезони, преминавайки през травми и кожни заболявания, и стигайки до естествените процеси на стареене на човешкото тяло. В резултат на споменатите фактори, върху лицето и тялото е възможно да се появят белези и дефекти, придружавани от чувство за дискомфорт и постоянно раздразнение на кожата. Ако и Вие имате подобни проблеми, прилагането на качествен и ефективен крем за белези е най-добрата опция. Ето кратко представяне на най-честите причини за употреба на крем за белези: 

1. Крем за белези: Отслабена от влиянията на околната среда кожа – ежедневно кожата на лицето Ви е изложена на прякото въздействие на различни атмосферни условия и фактори – големи температурни амплитуди, силно нагряване от слънчевата светлина през лятото, типичните за зимата студен въздух и вятър. В допълнение, налице са също така прахови частици, атмосферни агенти и други замърсители на въздуха. За да минимизирате влиянието на тези фактори, е препоръчително периодичното използване на крем за белези. Качественият медицински крем за белези ще намали раздразнението на кожата Ви, предизвикано от факторите  на околната среда, и ще предотврати образуването на ранички и белези по нея. 

2. Крем за белези: Стареене и бръчки -  стареенето е естествен процес, който за съжаление се отразява значително върху външния вид на човешкото лице. В резултат на напредването му, кожата на лицето намалява своята еластичност, става по-суха и подпухнала, а бръчките по нея се увеличават. Редовната употреба на професионален крем за белези е един от най-надеждните и ефективни методи за забавяне стареенето на кожата и съхранение на свежия и приятен вид на Вашето лице. 

3. Крем за белези: Травматични ефекти след лечения – белези по кожата на лицето и тялото могат да се образуват и в резултат на травми, хирургични интервенции, или козметични процедури. Необходимо е да се вземат бързи и ефективни мерки, за да не се допусне тези белези да се запазят трайно по кожата и да станат още по-трудни за премахване. Използвайки медицински крем за белези, Вие ще помогнете за нормалното възстановяване на своята кожа от претърпените травми или интервенции, както и за премахването на наличните по нея белези и дефекти. 

4. Крем за белези: Кожни заболявания – кожни заболявания от типа на атопичния дерматит са истински кошмар за много хора в днешно време. Те се характеризират със силно зачервяване на кожата, поява на петна и белези по нея, както и постоянно раздразнение и дискомфорт в ежедневието. Употребата на медицински крем за белези в някои случаи може да бъде единственият начин за ефективен контрол на тези заболявания, подтискане на техните симптоми и предпазване от нежелани визуални ефекти по лицето и тялото.   

Крем за белези за чиста кожа
             Крем за белези Q-DERM INTENSIVE

Крем за белези „Q-DERM INTENSIVE“ – кратко представяне на продукта 

Ние от онлайн магазин Whiteflower ви предлагаме първокласния медицински крем за белези „Q-DERM INTENSIVE“. Създаден в една от най-добрите лаборатории в Италия, той се използва за лечение на епидермиса в дълбочина, обновяване на кожата и дермовъзстановяване. Крем за белези „Q-DERM INTENSIVE“ комбинира успокояващия ефект със стягането на кожата, както и с цялостното подобряване и освежаване на нейния външен вид. Активните съставки, съдържащи се в този крем за белези, спомагат за отпушването на клетките, подобрявайки значително клетъчното хранене. Крем за белези „Q-DERM INTENSIVE“ би бил идеален избор за Вас, ако кожата Ви често се раздразва от атмосферните и други фактори на околната среда или пък е маркирана или увредена. Продуктът е изключително подходящ за употреба и при посттравматично лечение на болка и контрол на често срещани кожни заболявания.  

Гладка кожа с крем за белези
 Възстановете увредената кожа с крем за белези от whiteflower.bg!

Кои са важните съставки в крем за белези „Q-DERM INTENSIVE“? 

- крем за белези „Q-DERM INTENSIVE“: хиалуронова киселина – широко разпространена в козметичната индустрия, хиалуроновата киселина е важна съставка и в крем за белези „Q-DERM INTENSIVE“. Тя изгражда интердермална решетка, върху която е фиксиран колагенът, и стимулира увеличаване количеството на свободна вода в най-горния слой на епидермиса. В допълнение, хиалуроновата киселина спомага за нарастване деленето на клетките и заздравяване на кожните тъкани. 

- крем за белези „Q-DERM INTENSIVE“: полипептиди – полипептидите от своя страна стимулират продукцията на колаген и спомагат за свързването му с хиалуроновата киселина. Като част от крем за белези „Q-DERM INTENSIVE“, те подкрепят процесите по възстановяване на клетките и допринасят за редуциране броя на малките бръчки по кожата. 

- крем за белези „Q-DERM INTENSIVE“: бетаглициретинова киселина – още една съставка, която има съществено значение за свойствата и функциите на крем за белези „Q-DERM INTENSIVE“. Бетаглициретиновата киселина ефективно противодейства на оксидативните процеси, удължавайки живота на клетките и предпазвайки кожните тъкани и кръвната микроциркулация. По този начин тя гарантира условия за по-добро въздействие на хиалуроновата киселина и полипептидите като част от крем за белези „Q-DERM INTENSIVE“. 

- крем за белези „Q-DERM INTENSIVE“: бета глюкан – неговата роля в състава на крем за белези „Q-DERM INTENSIVE“ е да спомага за поддържане нивата на хидратация, както и на микроциркулацията на кожата. Също така стимулира клетъчната регенерация, допринасяйки за по-бързото възстановяване на увредена или раздразнена кожа.    

Крем за белези предложение
  Крем за белези Q-DERM INTENSIVE - полезни съставки

Полезни съвети и практики за употреба на крем за белези „Q-DERM INTENSIVE“   

- крем за белези „Q-DERM INTENSIVE“: внимавайте с количеството – най-важното при употреба на крем за белези „Q-DERM INTENSIVE“ е да внимавате с количеството, което нанасяте върху своята кожа. Препоръчително е върхът на пръста да се постави внимателно върху повърхността на крема. Количеството крем за белези, което залепне за пръста Ви при тази практика, ще е напълно достатъчно за проблемната зона от Вашата кожа. Повтаряйте практиката по два пъти на ден (сутрин и вечер) и масажирайте леко, за да може използваният крем за белези да се абсорбира напълно. 

- крем за белези „Q-DERM INTENSIVE“: реагирайте своевременно при необичайни симптоми – необичайни симптоми и странични реакции са малко вероятни при употреба на крем за белези „Q-DERM INTENSIVE“. Ако все пак се получи продължително зачервяване на кожата, измийте съответната зона със студена вода. В случай, че и след това зачервяването продължава, посетете Вашия лекар за съвет относно използването на крем за белези „Q-DERM INTENSIVE“и останалите Ви козметични продукти. 

- крем за белези „Q-DERM INTENSIVE“: специфики при излагане кожата на слънце -  когато смятате да излагате кожата си на пряка слънчева светлина за дълго време, крем за белези „Q-DERM INTENSIVE“ няма да ви бъде достатъчен за осигуряване на пълна защита. След като го нанесете, добавете и специален слънцезащитен продукт, за да не се получат неприятни изгаряния. 


Крем за белези – кои са най-честите причини за употреба?

Крем за белези „Q-DERM INTENSIVE“ – кратко представяне на продукта

Кои са важните съставки в крем за белези „Q-DERM INTENSIVE“?

Полезни съвети и практики за употреба на крем за белези „Q-DERM INTENSIVE“

QD040I

Допълнителни данни

Тип кожа
Състарена кожа
Приложение
Анти-ейдж
Атопичен дерматит
бръчки
регенериране на кожата

Регистрация на нов профил

Вече имам профил?
Вход или Възстановяване на парола