"La Pelle" пише за Q-White

person Posted By: White Flower list In: Новини On: comment Comment: 0 favorite Hit: 231

Q -White е описан като доказан продукт в специализираното списание "La Pelle", национално издание за дерматолози от 1995 г., в което има подробна информация за кожата и как да я поддържаме здрава и красива.

Нашият любим Q-White, кремът за избелване на кожата, е в светлината на прожекторите, с особен акцент върху лечението на кожната хиперпигментация!

Благодарим на списание "La Pelle за отделеното пространство!

Статията:

Основните причини за хиперпигментация на епидермиса се дължат на окисляване и възпаление, които генерират производството на хемокини, чувствителни към действието на кислорода, активиране на тирозиназата и производството на меланоцити. Последните започват аномално производство на меланин, предизвикващ появата на повече или по-малко определени петна, с тенденциозно кафяв цвят.

Продуктът Q-White, представен от Q1 International Srl и разпространен от Sorrentihealthcare Srl, е лечение, което действа именно върху тези фактори. Изборът на състав се фокусира върху активни съставки, известни със своите противовъзпалителни и антиоксидантни свойства, като аскорбинова киселина (витамин С), ниацинамид (витамин В3) и тиоктова киселина (алфа липоева киселина). Същевременно са предизвикани елементи на технологични иновации, способни да поддържат функционалните свойства на отделните активни съставки и да засилят тяхното синергично действие. В специфика, витамин С е във формула на естери, за да повиши неговата стабилност във времето и поносимост към кожата дори при големи концентрации; Вместо това алфа липоевата киселина е във водоразтворим формат, така че да активира биохимична синергия с витамин С чрез засилване на депресивната активност върху меланоцитите.

Формулата е завършена от Dextran, който действа като ускорител, позволяващ последователно проникване на витамините в кожата. В 40 мл. кутия или 200 мл дозатори за професионална употреба продуктът, който може да се приложи върху всяка част от тялото, се появява в гелообразна форма и не съдържа вазелин, парабени, силикони и парфюми.

Разгледайте и нашия крем за белези.

Коментари

Няма коментари!

Оставете вашият коментар

Неделя Понеделник Вторник Сряда Четвъртък Петък Събота януари февруари март април май юни юли август септември октомври ноември декември

Регистрация на нов профил

Вече имам профил?
Вход или Възстановяване на парола