Q-Acne Detersion - почистващ гел | Whiteflower.bg

Q-Acne Detersion - почистващ гел

36,00 лв.
С вкл. данък

Почистващо средство за акне и мазна кожа

Q-Acne Detersion е продукт, специално създаден за дълбоко почистване на кожата.

  • Q-Acne Detersion ефективно премахва себума и замърсяванията, без да дразни кожата.
  • Q-Acne Detersion се състои от нефоточувствителни елементи и следователно може да се използва и през деня при нормално излагане на слънце (не предлага УВ-защитен фактор за кожата).
  • Q-Acne Detersion е съставен от елементи, напълно съвместими със структурата на кожата, без токсични и потенциално алергизиращи фактори.

Разфасовка
Количество

Q-Acne Detersion е продукт, специално създаден за дълбоко почистване на кожата.

Хипоалергенен козметичен продукт, който не прави пяна.

  • Q-Acne Detersion ефективно премахва себума и замърсяванията, без да дразни кожата.
  • Q-Acne Detersion се състои от нефоточувствителни елементи и следователно може да се използва и през деня при нормално излагане на слънце (не предлага УВ-защитен фактор за кожата).
  • Q-Acne Detersion е съставен от елементи, напълно съвместими със структурата на кожата, без токсични и потенциално алергизиращи фактори.

КЛАСИФИКАЦИЯ

Козметичен продукт съгласно Наредба 1223/2009 ЕЕС

Регистрационен номер в CPNP 3259213

Продуктът може да се продава свободно без лекарско предписание.

Италиански код на FarmaData: 978266548
 

СЪСТАВ:

Вода, натриев дилаурет-7 цитрат, пег-7 глицерилов кокоат, пег-200 хидрогениран глицерил палмат, кокамидопропил бетаин, парфюм, фенетилов алкохол, каприлил гликол, салицилова киселина.

Без вазелин, парабени, силикон и аромати.

ПОКАЗАНИЯ ЗА УПОТРЕБА

Q-Acne Detersion е силно препоръчителен за всички случаи на пъпки и мазна кожа.

Като действа върху локалния процес на образуване на пъпки, Q-Acne Detersion е показан както за младежко акне, така и за късно (хормонално) акне.

ОПИСАНИЕ НА ПРОЦЕСА НА ДЕЙСТВИЕ

Благодарение на формулировката си, Q-Acne Detersion премахва ефективно себума (и замърсяванията, задържани от себума) чрез действие на повърхностно-активни вещества, които правят себумните молекули свободни да бъдат отстранени с вода.

Стратификацията на себума е основната (механична) причина за образуването на пъпки; процесът на образуване на пъпки започва, когато себумът се натрупва върху кожата и постепенно блокира фоликула.

Това запушване предотвратява нормалното отделяне на себум, който остава вътре в канала, причинявайки подуване, натрупване на бактерии и следователно възпаление.

 

 

Прецизно почиства кожата, инициира процеса за освобождаване на фоликулите.

Q-Acne Detersion съдържа ацетилсалицилова киселина (съгласно Reg 1223 / 2009EC), която помага при лечението на пъпки.

При персистиращо акне, силно се препоръчва комбинираното лечение заедно с Q-Acne Complex крем.

 

Действие на основните съставки:

  • Повърхностно-активни вещества на растителна основа: способни дълбоко да почистят кожата, като премахват себума, който задържа замърсяванията, и който може да доведе до образуването на пъпки.
  • Парфюм без алергени: лек аромат, особено приятен по време на измиване и върху кожата
  • Ацетилсалицилова киселина: допринася за елиминирането на себума, задейства процес на епидермална регенерация, допринася за обеззаразяване на пъпката и подготвя кожата за максимална ефективност на крема Q-Acne Complex

ИНСТРУКЦИИ ЗА УПОТРЕБА

Нанесете малко количество от крема поне два пъти дневно сутрин и вечер и масажирайте в продължение на 30 секунди. Изплакнете обилно. Повторете операцията втори път при много мазна кожа.

Q-Acne Detersion може да се използва във всяка област на тялото, стига кожата да е непокътната и да не се нанася върху лигавици.

Използвайте в рамките на 12 месеца след отваряне на опаковката.

ПРЕДУПРЕЖДЕНИЯ

Не използвайте Q-Acne Detersion в случай на известна свръхчувствителност на кожата и в случай на непоносимост към една или повече съставки на продукта.

Не препоръчваме прилагането на Q-Acne Detersion преди директно интензивно излагане на слънце.

В случай на трайно зачервяване, измийте внимателно частта със студена вода. Ако зачервяването се запази, посетете Вашия лекар и докладвайте за всички използвани козметични продукти, включително Q-Acne Detersion.

МЯСТО ЗА ПРОИЗВОДСТВО

Ella Srl, улица Дзаника № 2/D, 24050 Грасобио, ИТАЛИЯ

UNI EN ISO 9001: 2008 - ISO GMP сертификати

ПРИТЕЖАТЕЛ НА РАЗРЕШЕНИЕТО ЗА УПОТРЕБА

Q1 INTERNATIONAL SRL (Q1 отдел за козметика и здраве)

улица 20-ти Септември № 3, Италия 34121, Триест

Факс +39.040.9776797 е-мейл: info@q1international.it

 

ОПАКОВКА

Q-Acne Detersion се предлага в индивидуално опаковани бутилки от 200 ml.

ВНОСИТЕЛ: Мармит Юнайтед ЕООД, София, Младост 1, бл. 16, email: office@marmitunited.com, тел. 0898536762


Почистващ гел за лице – защо Ви е нужен? 

Все повече хора разбират колко е важна редовната употреба на качествен и ефективен почистващ гел за лице. Почистващ гел за лице, който да се грижи за здравето и красотата на кожата на лицето. Продуктите от тази категория са способни да Ви помогнат да се справите с най-често срещаните кожни заболявания, влиянието на основните фактори на външната среда и редица други предизвикателства, пред които е изправена Вашата кожа. Ето няколко основателни причини да използвате почистващ гел за лице: 

- Почистващ гел за лице: ефективна борба срещу най-често срещаните кожни заболявания – първокласният почистващ гел за лице ще ви помогне да се преборите с най-често срещаните кожни заболявания, като например акнето. Този тип продукти имат свойството да почистват кожата и да я освобождават от съдържащите се в порите количества себум. В резултат се възпират възпалителните процеси, стоящи в основата на въпросните кожни заболявания, и се възвръща нормалното състояние и външен вид на кожата. 

- Почистващ гел за лице: редовната употреба на почистващ гел за лице ще спомогне за предпазването на кожата на лицето Ви от основните замърсявания на външната среда. Надеждният почистващ гел за лице ще  направи кожата ви чиста и свежа.                                

- Почистващ гел за лице: освежава и подобрява външния вид на кожата. Използването на почистващ гел за лице ще допринесе за трайно освежаване и подобряване външния вид на Вашата кожа. По този начин Вашето лице ще възвърне приятния си и естетичен вид, а Вие самите отново ще се чувствате спокойни и уверени във Вашата красота!   

Почистващ гел за лице за всеки тип кожа
Нежен почистващ гел за лице Q-ACNE DETERSION

Почистващ гел за лице Q-ACNE DETERSION – кратко представяне на продукта 

Онлайн магазин whiteflower.bg Ви предлага почистващ гел за лице Q-ACNE DETERSION – продукт, произведен в най-добрите италиански лаборатории и съобразен максимално с нуждите на кожата на лицето. Този почистващ гел за лице има свойството ефективно да премахва себума и замърсяванията, без да предизвиква раздразнение на човешката кожа. Елементите, които са част от почистващ гел за лице Q-ACNE DETERSION, са напълно съвместими със структурата на кожата, като сред тях няма токсични и потенциално алергизиращи фактори. В допълнение, веществата, изграждащи почистващ гел за лице Q-ACNE DETERSION, са нефоточувствителни и продуктът може да се използва и през деня, когато лицето е изложено на пряка слънчева светлина (имайте предвид обаче, че този почистващ гел за лице не предлага УВ – защита за кожата).   

Най-важните съставки, съдържащи се в почистващ гел за лице Q-ACNE DETERSION 

- Почистващ гел за лице Q-ACNE DETERSION: ацетилсалицилова киселина – няма как да не започнем с ацетилсалициловата киселина, която е основна съставка в множество козметични продукти. Тя дава своя съществен принос за изчистването на себума от кожните пори, както и за обеззаразяването на пъпките. На практика ацетилсалициловата киселина предоставя необходимата подготовка на кожата, за да може действието на останалите съставки от почистващ гел за лице Q-ACNE DETERSION върху нея да е максимално ефективно и благотворно. 

- Почистващ гел за лице Q-ACNE DETERSION: повърхностно – активни вещества на растителна основа – те са елементът на почистващ гел за лице Q-ACNE DETERSION, който осъществява наистина дълбоко почистване на човешката кожа. Съвкупността от повърхностно – активни вещества на растителна основа, съдържащи се в този почистващ гел за лице, осигурява пълно премахване на себума и задържаните с него замърсявания. Оттам нататък се прекратява възпалителният процес и спира образуването на пъпки по кожата. 

- почистващ гел за лице Q-ACNE DETERSION: парфюм без алергени – парфюмът е допълнителна съставка, която засилва приятното усещане при употребата на почистващ гел за лице Q-ACNE DETERSION. Неговият аромат е съвсем лек и предоставя неповторимо усещане по време на измиване и върху кожата. Освен това парфюмът не съдържа никакви алергени, които биха могли да раздразнят кожата или да предизвикат странични реакции. 

Почистващ гел за лице полезни съставки
Почистващ гел за лице - за здрава и сияйна кожа

Полезни съвети и практики при употреба на почистващ гел за лице Q-ACNE DETERSION 

Продължаваме с няколко полезни съвета и практики, които е добре да следвате при използването на почистващ гел за лице Q-ACNE DETERSION . Вижте точно какво имаме предвид:  

- Почистващ гел за лице Q-ACNE DETERSION: от голямо значение е да спазвате стриктно предписанията за употреба на почистващ гел за лице Q-ACNE DETERSION, описани и на самата опаковка. Нанасяйте малко количество от продукта върху своята кожа по два пъти на ден – сутрин и вечер. След самото нанасяне масажирайте в продължение на 30 секунди, за да се абсорбира добре използваният почистващ гел за лице. Впоследствие изплакнете обилно, а при много мазна кожа можете да повторите операцията. 

- Почистващ гел за лице Q-ACNE DETERSION: обърнете внимание на противопоказанията – два са случаите на противопоказания, при които почистващ гел за лице Q-ACNE DETERSION не бива да се използва. Става въпрос за свръхчувствителност на кожата, както и за непоносимост към една или повече съставки на продукта. Избягвайте употребата на почистващ гел за лице Q-ACNE DETERSION  и когато ви предстои директно интензивно излагане на слънце. 

- Почистващ гел за лице Q-ACNE DETERSION: не пренебрегвайте необичайни реакции – ако след използване на почистващ гел за лице Q-ACNE DETERSION се получи трайно зачервяване на кожата, което не преминава след измиване на зоната със студена вода, ви препоръчваме да посетите Вашия лекар. Представете пред него списък с всички козметични продукти, които употребявате в момента, за да се установи максимално точно причината за необичайната реакция.  

Почистващ гел за лице предложение
Полезни съвети за използването на почистващ гел за лице от whiteflower.bg

Поръчване на почистващ гел за лице Q-ACNE DETERSION от whiteflower.bg  

Онлайн магазин whiteflower.bg Ви позволява бързо и лесно да си поръчате почистващ гел за лице Q-ACNE DETERSION и още редица първокласни италиански продукти за кожа. Предлагаме тези продукти на цени, които са съобразени с тенденциите на българския пазар и са достъпни за българския потребител. Не пропускайте да преглеждате и редовните промоции на сайта ни, за да се снабдите с желаните артикули при възможно най-изгодни за Вас условия.  Whiteflower.bg – подходящото място за всеки човек, който държи на здравето и красотата на своята кожа!  


Почистващ гел за лице – защо Ви е нужен?

Почистващ гел за лице Q-ACNE DETERSION – кратко представяне на продукта

Най-важните съставки, съдържащи се в почистващ гел за лице Q-ACNE DETERSION

Полезни съвети и практики при употреба на почистващ гел за лице Q-ACNE DETERSION

Поръчване на почистващ гел за лице Q-ACNE DETERSION от whiteflower.bg

QAD200

Допълнителни данни

Тип кожа
Комбинирана
Мазна
Приложение
Акне

Може би ще харесате и

Q-ACNE Complex - крем...

Цена 49,83 лв.
"Q-ACNE COMPLEX" е създаден за локално лечение на обикновено и хормонално акне. Комплексът от активни съставки на Q-ACNE COMPLEX действа...

Регистрация на нов профил

Вече имам профил?
Вход или Възстановяване на парола