Q-ACNE Complex - крем против акне и лечение на обикновено и хормонално акне | Whiteflower.bg

Q-ACNE Complex - крем против акне

49,83 лв.
С вкл. данък

"Q-ACNE COMPLEX" е създаден за локално лечение на обикновено и хормонално акне.

Комплексът от активни съставки на Q-ACNE COMPLEX действа заедно и локално:

  • За изчистване на кожата от запушване със себум
  • За хигиенизиране на кожата (чрез бактериостатично действие)
  • За елиминиране на зачервяването и сърбежа
  • За възстановяване и цикатризиране на фоликулите

Разфасовка
Количество

"Q-ACNE COMPLEX" е създаден за локално лечение на обикновено и хормонално акне.

Обикновеното акне се причинява от възпалението на фоликул, което е резултат от различни причини, от които най-честата е многото себум, който запушва порите, причинява подуване, бактериална пролиферация и възпаление в тази област.

От друга страна, хормоналното акне възниква при хормонален дисбаланс (обикновено по време на менструация при жени), като симптомите по кожата много приличат на тези на обикновеното акне. Комплексът от активни съставки, съставляващи "Q-ACNE COMPLEX", действа синергично и локално, за да изчисти кожата от запушване със себум (чрез ексфолиране и подкиселяване), да го хигиенизира (чрез бактериостатично действие), премахвайки зачервяването и сърбежа, както и възстановявайки цикатризиращи фоликули. "Q-ACNE COMPLEX" е специално показан за много светла кожа, тъй като може бързо да намали зачервяването. Продуктът се предлага под формата на емулсия с нежен естествен аромат.

СЪСТАВ:

Алое вера, токоферол (витамин Е), бета глюкан, екстракт от физалис, глициретинова киселина, салицилова киселина. Без консерванти, силикон, парабени, вазелин или аромати.

КЛАСИФИКАЦИЯ

Козметичен продукт съгласно Reg. 1223/2009 EEC CPNP Регистрационен номер 2662754 Продуктът може да се продава свободно без рецепта.

ПОКАЗАНИЯ ЗА УПОТРЕБА

"Q-ACNE COMPLEX" е локално лечение, показано при различни случаи на акне.

ОПИСАНИЕ НА ПРОЦЕСА НА ДЕЙСТВИЕ

Въпреки различните причини за появата на младежкото акне и хормоналното акне, процесът на образуване на пъпки започва, когато себумът се натрупва върху кожата и постепенно блокира фоликула.

Това запушване предотвратява нормалното отделяне на себум, който остава вътре в канала, причинявайки подуване, т.е. натрупване на бактерии и следователно възпаление.

Синергията между ацетилсалицилова киселина и глициретинова киселина действа върху коагулирания себум (поради окисляване и ексфолиране), разрушавайки го по малко, докато освободи фоликула.

Освен това, ацетилсалициловата киселина, заедно с бета-глюкановия комплекс, упражнява бактериостатично действие, което лекува възпалението и санира кожата.

Витамин Е (Токоферол) има важно лечебно и регенериращо действие върху кожата, т.е.

възстановява здравето на фоликула.

Екстрактът от Physavie осигурява важно и бързо действие срещу зачервяването на зоната. Едно ограничено във времето действие, което се подновява с всяко приложение на Q-Acne Complex до окончателното отстраняване на пъпката.

Следователно Q-Acne Complex се подсилва от присъствието на алое вера, което действа като мощен омекотител и овлажнител.

ИНСТРУКЦИИ ЗА УПОТРЕБА

Нанесете МАЛКО КОЛИЧЕСТВО от крема два пъти дневно (сутрин и вечер) върху областта, която трябва да се третира, и масажирайте леко, докато се абсорбира напълно. Всяко зачервяване обикновено отминава много бързо, но се изискват редовни приложения на продукта, докато себумът не бъде отстранен и кожата се дезинфекцира, като по този начин се елиминира причината за възпалението. Лечението може да изисква продължителни периоди на приложение.

В опаковката има достатъчно продукт за средно продължително лечение, което продължава 3 седмици (*продължителността и резултатите могат да варират от човек на човек).

В случай на продължителна резистентност към лечението, моля, консултирайте се с Вашия лекар за локално акне или хормонално лечение.

"Q-ACNE COMPLEX" е показан за лечение на лицето, шията и деколтето, но може да се използва на всяка област на тялото, включително гениталиите.

Използвайте в рамките на 6 месеца след отваряне на опаковката.

ПРЕДУПРЕЖДЕНИЯ

Въпреки че „Q-ACNE COMPLEX" съдържа само вещества, които са напълно съвместими със структурата на епидермиса и не съдържа токсини или потенциални алергени, в случай на продължително зачервяване, измийте го обилно със студена вода и ако зачервяването продължава, посетете Вашия лекар със списък на всички козметични продукти, които използвате, включително "Q-ACNE COMPLEX". Ако смятате да излагате кожата си на слънце, винаги използвайте специфичен слънцезащитен продукт, след като нанесете „Q-ACNE COMPLEX".

 

"Q-ACNE COMPLEX" е търговска марка на Q1 International Srl

Q1 Отдел Здраве и козметика, Триест, Италия (info@q1international.it)

Произведено в лаборатории в Грасобиа (провинция Бергамо), ИТАЛИЯ

UNI EN ISO 9001: 2008 - GMP сертификат №. 25204 „CertyQuality"

ВНОСИТЕЛ: Мармит Юнайтед ЕООД, София, Младост 1, бл. 16, email: office@marmitunited.com, тел. 0898536762  

Крем против акне – какви резултати могат да се постигнат благодарение на употребата му? 

Акнето е сред най-често срещаните кожни заболявания при човека. То се характеризира със запушване отворите на мастните жлези и образуване на зачервени пъпки с гнойни върхове и други неприятни белези по кожата. Причина за обикновеното акне е голямото количество себум, запушващ порите и причиняващ бактериална инфекция в тази зона. От друга страна, хормоналното акне е свързано с хормонален дисбаланс при жените, като симптомите по кожата са почти същите като тези при обикновеното акне. 

За да защитите своята кожа от последствията от това заболяване и да върнете нейния свеж и здравословен външен вид, е нужна употребата на крем против акне. Крем против акне, който е достатъчно качествен и ефективен, за да се справи с протичащите възпалителни процеси и да Ви върне чувството на спокойствие и комфорт в ежедневието. Ето някои от основните ползи и преимущества, генерирани от употребата на правилния крем против акне: 

- Крем против акне: изчистване на кожата от запушване със себум – качественият крем против акне ще бъде способен да помогне за изчистването на кожата Ви от запушването със себум. Както отбелязахме в самото начало на текста, именно голямото количество себум, запушващ кожните пори, е основният фактор за протичането на възпалителните процеси и появата на нежеланите белези и визуални ефекти по човешката кожа. 

- Крем против акне: хигиенизиране на кожата – в причина за възникване на акне може да се превърне и недостатъчно добрата лична хигиена и пренебрегването на периодично необходимото почистване и дезинфекциране на кожата по лицето. Употребата на първокласен крем против акне ще Ви помогне за разрешаването на този проблем. Надеждните продукти от категория „Крем против акне“ имат бактериостатичен ефект, като хигиенизират кожата и възпират размножаването на вредните микроорганизми. 

- Крем против акне: елиминиране на зачервяването и сърбежа – спомагайки за ограничаването на възпалителните процеси и почистването на кожните пори, Вашият крем против акне постепенно ще доведе и до елиминиране на нежеланите ефекти върху кожата. Постепенно ще бъдат премахнати зачервяванията и белезите върху Вашето лице, както и неприятните сърбежи, които създават усещане за дискомфорт в ежедневието. 

Крем против акне за кожни проблеми
Q-ACNE COMPLEX - крем против акне за борба с несъвършенствата

Крем против акне Q-ACNE COMPLEX – кратко представяне на продукта  

Онлайн магазин whiteflower.bg Ви предлага крем против акне Q-ACNE COMPLEX – продукт, създаден в най-добрите лаборатории в Италия и с доказан полезен ефект в борбата срещу акнето. Той изпълнява успешно всички споменати по-горе функции – от изчистването на кожата от запушване със себум, до нейното хигиенизиране и премахването на нежеланите ежедневни симптоми и белези.  Крем против акне Q-ACNE COMPLEX може да се използва еднакво ефективно както при обикновеното, така и при хормоналното акне. Предлага се под формата на емулсия с нежен и приятен естествен аромат.   

Крем против акне Q-ACNE COMPLEX – кои са основните съставки? 

- Крем против акне Q-ACNE COMPLEX: ацетилсалицилова киселина и глициретинова киселина – тези две съставки в крем против акне Q-ACNE COMPLEX се грижат за изчистване на кожните пори от запушването със себум.  Посредством процесите на окисляване и ексфолиране те малко по малко разрушават себума, допринасяйки за възпирането на възпалителните процеси и техните последици. 

- Крем против акне Q-ACNE COMPLEX: бета - глюканов комплекс – бета – глюкановият комплекс в комбинация с ацетилсалициловата киселина осъществява бактериостатичния ефект, който споменахме в първата част от текста. Той има хигиенизиращо въздействие върху кожата и ограничава размножаването на вредните микроорганизми, отговорни за протичащото възпаление. 

- Крем против акне Q-ACNE COMPLEX: витамин E – присъствието на витамин Е в състава на крем против акне Q-ACNE COMPLEX също допринася за възвръщането на естетичния и приятен външен вид на кожата. Той оказва цялостно лечебно и регенериращо действие върху кожата и спомага за възстановяване здравето на фоликула. 

- Крем против акне Q-ACNE COMPLEX: екстракт от Physavie – неговото добавяне в крем против акне Q-ACNE COMPLEX има точно определена цел, а именно осигуряването на бързо противодействие срещу зачервяването на кожата. При редовна употреба на крем против акне Q-ACNE COMPLEX този ефект се засилва, докато се стигне до окончателно премахване на пъпката. 

- Крем против акне Q-ACNE COMPLEX: алое вера – още една добавка, която подсилва полезните свойства и функции на крем против акне Q-ACNE COMPLEX. Тя действа като мощен омекотител и овлажнител на кожата, допринасяйки за възвръщането на необходимите нива на хидратация и еластичност.    

Крем против акне за акнеична кожа
Крем против акне Q-ACNE COMPLEX съдържа множество полезни съставки

Полезни съвети и практики за употребата на крем против акне Q-ACNE COMPLEX 

Продължаваме с няколко полезни съвета и практики, които е добре да следвате при използването на крем против акне Q-ACNE COMPLEX. Вижте какво трябва да знаете по отношение на този аспект: 

- Крем против акне Q-ACNE COMPLEX: нанасяйте малко количество от продукта – внимавайте с количеството  крем против акне Q-ACNE COMPLEX, което нанасяте върху своята кожа. Използва се малко количество от продукта, като нанасянето става по два пъти на ден (сутрин и вечер). Веднага след нанасяне съответната зона от кожата се масажира леко, докато използваният крем против акне се абсорбира напълно. 

- Крем против акне Q-ACNE COMPLEX: подхождайте с необходимото търпение – при лечение с крем против акне Q-ACNE COMPLEX трябва да подхождате с необходимото търпение. Изисква се време, докато себумът бъде изчистен и окончателно се спрат възпалителните процеси в кожата. В една опаковка крем против акне Q-ACNE COMPLEX има достатъчно количество продукт за редовна употреба в продължение на 3 седмици.

- Крем против акне Q-ACNE COMPLEX: странични реакциии – малко е вероятно употребата на крем против акне Q-ACNE COMPLEX да доведе до някакви странични реакции. И все пак ако се получи продължително зачервяване, което не отминава след обилно измиване на зоната със студена вода, посетете Вашия личен лекар със списък на всички използвани от Вас козметични продукти.   

Крем против акне - начин на използване
Полезни съвети за употреба на крем против акне

Поръчка на крем против акне Q-ACNE COMPLEX и други продукти от онлайн магазин whiteflower.bg  

Освен крем против акне Q-ACNE COMPLEX, онлайн магазин whiteflower.bg Ви предлага и още първокласни продукти за Вашата кожа. Ние се грижим за здравето и външния вид на нашите клиенти, като ги снабдяваме само и единствено с продукти, разработени в най-добрите италиански лаборатории и доказали своето високо качество и ефективност. При това предлагаме продуктите на максимално конкурентни и достъпни цени, съобразени с тенденциите на българския пазар. Налице са и редовни промоции и намаления в цените на определени артикули, които можете да следите на сайта ни. Доверете се на екипа на whiteflower.bg и си гарантирайте здрава и красива кожа, носеща Ви усещане за комфорт и удовлетвореност в ежедневието! 

Крем против акне – какви резултати могат да се постигнат благодарение на употребата му?

Крем против акне Q-ACNE COMPLEX – кратко представяне на продукта

Крем против акне Q-ACNE COMPLEX – кои са основните съставки?

Полезни съвети и практики за употребата на крем против акне Q-ACNE COMPLEX

Поръчка на крем против акне Q-ACNE COMPLEX и други продукти от онлайн магазин whiteflower.bg

QAC040

Допълнителни данни

Тип кожа
Комбинирана
Мазна
Приложение
Акне
Grade 
2020-07-21

Vote

I like it

Напишете отзив

Регистрация на нов профил

Вече имам профил?
Вход или Възстановяване на парола