Q-WHITE осигурява антиоксидантно действие и стимулира продукцията на колаген, прибавяйки избелващ ефект

Q-WHITE

60,00 лв.
С вкл. данък

КРЕМ-ГЕЛ С ИЗБЕЛВАЩ ЕФЕКТ

 • Q-WHITE е продукт, специфично създаден за лечение на хиперхромия и хиперпигментация при най-широк кръг естетични нарушения на кожата
 • Q-WHITE осигурява антиоксидантно действие и стимулира продукцията на колаген, прибавяйки избелващ ефект към съответния ефект против стареене
 • Съставът на Q-WHITE не предизвиква фотосензитивна реакция, като кремът може да се използва безопасно през деня и в случаи на директно излагане на слънце през деня
 • Q-WHITE се препоръчва силно за всички случаи на хиперхромия

Разфасовка
Количество

Q-WHITE е продукт, създаден за лечение на причинителите на хиперхромия на кожата (тъмни петна): възпаление и окисляване. Смогът, излагането на слънце, агресивните дерматологични лечения (лазер, криотерапия, дермабразия, епилация и др.) предизвикват възпаление и окисляване, които стимулират свръхпроизводството на меланин от меланоцитите. Освен това някои хора, засегнати от мелазма, са особено чувствителни към хиперхромия. Друг случай, при който употребата на Q-WHITE се оказва полезно, е за тъмни петна от хормонален произход (например, сенилност или майчинство).

Q-WHITE осигурява също така светещ и ободряващ ефект, особено върху кожи с тъмни тонове (източна, близкоизточна, индийска, африканска и др.).

Q-WHITE може да бъде от полза за цялостно изсветляване на кожата (осветяващ и леко изсветляващ ефект).

Активните съставки на Q-WHITE са насочени към нормализиране на меланогенезата (производството на меланин). Продуктът се предлага под формата на гел емулсия.

СЪСТАВ:

Вода, амониев акрилолдиметилтаурат / кополимер, 3-о-етил аскорбинова киселина, ниацинамид, пропиленгликол, фенетилов алкохол, каприлил гликол, тиоктова киселина, натриев екстрадиран сулфат.

Без вазелин, парабени, силикон и аромати.

Продуктът се предлага под формата на крем / гел.

КЛАСИФИКАЦИЯ

Козметичен продукт съгласно Reg. 1223/2009 EEC CPNP Регистрационен номер 2083344

Продуктът може да се продава свободно без рецепта.

ПОКАЗАНИЯ ЗА УПОТРЕБА

Q-WHITE е лечение, показано при различни случаи на хиперхромия, по-специално:

 • хиперхромия от мелазма
 • хиперхромия от излагане на слънце
 • хормонална хиперхромия
 • хиперхромия от следоперативно / лечебно възпаление:
 • хирургия, пилинг, татуиране, епилация и др.). Q-WHITE не е показан за бели или червеникави петна при капиларизация и за случаи на кератинизация.

 

ОПИСАНИЕ НА ПРОЦЕСА НА ДЕЙСТВИЕ

Основните причини за хиперпигментация на епидермиса се дължат на окисляване и възпаление, които генерират производството на цитокини и хемокини, чувствителни към действието на кислорода, активирайки тирозиназата и производството на меланоцити.

Следователно, хиперреактивните меланоцити инициират анормално производство на меланин, което води до появата на повече или по-малко определени петна с тенденциозно кафяв цвят (от тъмно жълт до кафяв).

skin-pigmentation-mechanism-bg.jpg

Има голям научен опит в оценката на това как Витамин С (натриев аскорбил фосфат) и Витамин В3 (ниацинамид) упражняват явно антиоксидантно действие и показват способност за нормализиране на процесите, предизвикващи хиперхромия.

 

 • Витамин С:
 • Стимулация на продукцията на естествен колаген
 • Редукция на хиперпигментацията чрез ребалансиране на продукцията на меланин и инхибиране на хиперактивните меланоцити
 • Противовъзпалително действие
 • УВ протекция

Забележка: За повишаване на стабилността във времето и поносимостта на кожата дори при високи концентрации, витамин С в Q-White® е под формата на естер.

 • Витамин В3:
 • Антиоксидантни свойства
 • Активен за превенция за формирането и трансфера на меланозомите; без намаляване на тирозиназата и клетъчната пролиферация
 • Усилване на защитната бариерна функция на кожата
 • Намаляване на свръхпродукцията на себум
 • Има хелатно действие за премахването на петна след увреждащи козметични терапии

 

Комбинираното действие на двата витамина в Q-WHITE се усилва допълнително от натриевия декстран сулфат.

 • Тиоктова (алфа липоева):
 • С известни функции за неутрализиране на свободни радикали
 • Като киселина, тя упражнява леко повърхностно пилинг действие, допринасящо за появата на депигментирани клетки, които правят кожата по-блестяща и сияйна
 • Стимулира клетъчната защита, позволяваща регенерацията на ендогенни антиоксиданти

Забележка: Тиоктовата киселина в Q-White® е в хидроразтворима форма с цел повишаване на биохимичната синергия с витамин С и следователно за подсилване на депресивното действие върху меланоцитите.

 

Комбинираното действие на двата витамина и тиоктовата киселина се подсилват допълнително от натрия декстран сулфат.

Декстран: Той основно действа като усилвател, позволяващ дълбокото и последователно проникване на витамините в кожата. Той храни клетъчния цикъл на Кребс чрез усилване на естествените процеси на клетъчна регенерация.

ИНСТРУКЦИИ ЗА УПОТРЕБА

Нанесете МАЛКО КОЛИЧЕСТВО от крема два пъти дневно

(сутрин и вечер) върху областта, която трябва да се третира, и масажирайте леко, докато се абсорбира напълно. Лечението може да изисква продължителни периоди на приложение.

Резултатите ще станат очевидни в голяма степен в зависимост от субективната скорост на естествения цикъл на регенерация на кожата (заместване на стари свръхпигмен-тирани клетки с нови нормално пигментирани клетки). Лечението продължава средно 4 седмици (* продължителността и резултатите могат да варират от човек на човек). В случай на продължителна резистентност към лечението, моля, консултирайте се с Вашия лекар за локално лечение на акне или хормонално лечение. Q-WHITE е показан за лечение на лицето, шията и деколтето, но може да се използва на всяка област на тялото, включително гениталиите. Използвайте в рамките на 6 месеца след отваряне на опаковката. Лъскавият цвят на емулсията не намалява ефективността на продукта.

ПРЕДУПРЕЖДЕНИЯ

Въпреки че Q-WHITE съдържа само вещества, които са напълно съвместими със структурата на епидермиса и не съдържа токсини или потенциални алергени, в случай на продължително зачервяване, измийте го обилно със студена вода и ако зачервяването продължава, посетете Вашия лекар със списък на всички козметични продукти, които използвате, включително Q-WHITE.

Ако смятате да излагате кожата си на слънце, винаги използвайте специфичен слънцезащитен продукт, след като нанесете Q-WHITE.

„Q-WHITE" е търговска марка на Q1 International Srl

Q1 Отдел Здраве и козметика, Триест, Италия (info@q1international.it)

Произведено в нашите лаборатории в Грасобиа (провинция Бергамо), ИТАЛИЯ

UNI EN ISO 9001: 2008 - GMP сертификат №. 25204 .CertyQuality"

ВНОСИТЕЛ: Мармит Юнайтед ЕООД, София, Младост 1, бл. 16, email: office@marmitunited.com, тел. 0898536762

QW040

Допълнителни данни

Тип кожа
Суха
Приложение
Анти-ейдж
Мелазма
Пигментация & неравномерен тен
Хормонална хиперхромия
лечение на хиперпигментация
петна от слънце

Регистрация на нов профил

Вече имам профил?
Вход или Възстановяване на парола