Q-Protective - крем за кожни раздразнения | Whiteflower.bg

Q-Protective - крем за кожни раздразнения

36,00 лв.
С вкл. данък

Q-PROTECTIVE ”е активна антиоксидантна, успокояваща и защитна емулсия за кожата.

"Q-PROTECTIVE" е подходящ за всички случаи на отслабена и застаряваща кожа. Особено за:

  • кожа, отслабена от външен оксидативен стрес (смог и атмосферни агенти)
  • раздразнена и зачервена от атмосферни фактори или епилация кожа
  • зряла, маркирана или увредена кожа.

Разфасовка
Количество

Q-PROTECTIVE ”е активна антиоксидантна, успокояваща и защитна емулсия за кожата.

Със синергичното действие на основните си активни съставки, “Q-PROTECTIVE” помага да се предпази кожата от нормалните процеси на стареене, осигурявайки значителна защита от атаки от външни агенти (УВ-лъчи, замърсяване, окислители, атмосферни агенти като студ и вятър).
Q-PROTECTIVE действа върху зачервяване и дразнене.

СЪСТАВ:

  • Бисаболол: успокояващи, хидратиращи и анти-зачервяващи свойства
  • Триглицеридно масло: антиоксидант с хидратиращ и защитен ефект
  • Екстракт от акация: против стареене, за тонизиране и изсветляване
  • Tephrosia purpurea: релаксиращо, антистресово и възстановяващо действие.


Без консерванти, силикон, парабени или вазелин.
Лек неалергогенен аромат.

КЛАСИФИКАЦИЯ

Козметичен продукт съгласно Регламент 1223/2009 EEC
CPNP Регистрационен № 2941716
Продуктът може да се продава свободно без рецепта.

ПОКАЗАНИЯ ЗА УПОТРЕБА

"Q-PROTECTIVE" е подходящ за всички случаи на отслабена и застаряваща кожа. Особено за:

  • кожа, отслабена от външен оксидативен стрес (смог и атмосферни агенти)
  • раздразнена и зачервена от атмосферни фактори или епилация кожа
  • зряла, маркирана или увредена кожа.

ОПИСАНИЕ НА ПРОЦЕСА НА ДЕЙСТВИЕ

 

ИНСТРУКЦИИ ЗА УПОТРЕБА

Нанесете МАЛКО КОЛИЧЕСТВО от крема два пъти дневно (сутрин и вечер) и/или когато е небходимо върху областта, която трябва да се третира, и масажирайте леко, докато се абсорбира напълно.

„Q-PROTECTIVE” е показан за лечение на лицето, шия, деколтето, ръце и тяло.

Както всяка козметика не трябва да се използва върху лигавици или отворени рани.

Използвайте в рамките на 6 месеца след отваряне на опаковката.

ПРЕДУПРЕЖДЕНИЯ

Въпреки че „Q-PROTECTIVE” съдържа само вещества, които са напълно съвместими със структурата на епидермиса и не съдържа токсини или потенциални алергени, в случай на продължително зачервяване, измийте го обилно със студена вода и ако зачервяването продължава, посетете Вашия лекар със списък на всички козметични продукти, които използвате, включително „Q-PROTECTIVE”.

Ако смятате да излагате кожата си на слънце, винаги използвайте специфичен слънцезащитен продукт, след като нанесете „Q-PROTECTIVE”.

Q-PROTECTIVE" е търговска марка на Q1 International Srl Q1 Отдел Здраве и козметика, Триест, Италия (info@q1international.it)

Произведено в лаборатории в Грасобиа (провинция Бергамо), ИТАЛИЯ

UNI EN ISO 9001:2008   Сертификат № 0012052-00
ISO 22716: 2007   GMP Сертификат №25204 

Крем за кожни раздразнения – в кои случаи може да ви помогне?  

Продуктите от категория „Крем за кожни раздразнения“ стават все по-популярни и търсени през последните години. Потребителите у нас също вече са достатъчно информирани и знаят какви ползи и преимущества биха могли да получат от употребата на качествен и надежден крем за кожни раздразнения. Ето в кои случаи е възможно посредством крем за кожни раздразнения да разрешите проблемите със своята кожа: 

- Крем за кожни раздразнения: кожа, отслабена от външен оксидативен стрес – най-честата употреба на крем за кожни раздразнения е свързана със защитата на човешката кожа от външния оксидативен стрес. Използването на крем за кожни раздразнения ще спомогне за успокояването и укрепването на Вашата кожа, както и за ограничаване на вредното въздействие върху нея от страна на смог, студ и вятър и още редица фактори на външната среда. Помнете, че кожата Ви ежедневно е изложена на значителни нива на оксидативен стрес и трябва да се грижите за нея, за да запазите отличното й състояние във времето. 

- Крем за кожни раздразнения: раздразнена и зачервена кожа след травми или процедури – сериозни последствия върху кожата Ви биха могли да окажат претърпени травми или пък хирургически и козметични процедури, на които сте се подложили. Използването на ефективен крем за кожни раздразнения ще спомогне за по-бързото възстановяване на кожата на ръцете и лицето в подобни ситуации и ще намали дискомфорта и неприятните усещания за Вас в рамките на възстановителния период. 

- Крем за кожни раздразнения: зряла или увредена кожа -  подходящият крем за кожни раздразнения ще намали влиянието върху Вашата кожа и на естествените процеси на стареене. Той е способен да запази кожата добре хидратирана, еластична и омекотена. Може да прилагате крема върху ръцете и лицето. В допълнение, употребата на крем за кожни раздразнения е отличен вариант също при видими увреждания на кожата, причинени от някои кожни заболявания.   

                 Крем за кожни раздразнения против увреждане на кожата
                         Q-PROTECTIVE - крем за кожни раздразнения

Крем за кожни раздразнения Q-PROTECTIVE – кратко представяне на продукта   

Крем за кожни раздразнения Q-PROTECTIVE е един от първокласните италиански продукти за кожа, които ние от онлайн магазин whiteflower.bg предлагаме на българския пазар. Той осигурява надеждна защита на кожата срещу всички гореспоменати фактори – започвайки от основните външни агенти и стигайки до естествените процеси на стареене. Прекият ефект на крем за кожни раздразнения Q-PROTECTIVE е свързан с намаляването на дискомфорта и дразненето в ежедневието, както и с постепенното изчистване на зачервяванията, появили се върху определени зони от човешката кожа.      

Кои са най-важните съставки в крем за кожни раздразнения Q-PROTECTIVE? 

- Бисаболол – започваме с бисабололът, който носи основните свойства и функции на крем за кожни раздразнения Q-PROTECTIVE. Тази съставка има способността да хидратира човешката кожа и да намалява усещането за дразнене и дискомфорт. Бисабололът също така притежава анти – зачервяващо действие и ще спомогне за възвръщане нормалния цвят на Вашата кожа. 

- Триглицеридно масло – антиоксидант, който е част от състава на крем за кожни раздразнения Q-PROTECTIVE. Той има хидратиращ и защитен ефект върху кожата, давайки своя принос за намаляване на раздразнението и нежеланите симптоми. 

- Екстракт от акация – екстрактът от акация е включен в състава на крем за кожни раздразнения Q-PROTECTIVE поради неговото ефективно противодействие и забавяне на процесите на стареене на кожата. Благодарение на него се получава също така ефект на тонизиране, изсветляване и цялостно подобряване на външния вид на човешката кожа. 

- Tephrosia purpurea – растението, идващо от Индия и Шри Ланка, служи като добавка в съдържанието на крем за кожни раздразнения Q-PROTECTIVE. Има общо релаксиращо, антистресово и възстановяващо действие върху кожата.  

                 Крем за кожни раздразнения за всеки тип кожа
                     Възстановяване на кожата с крем за кожни раздразнения 

Предписания при употреба на крем за кожни раздразнения Q-PROTECTIVE 

Предписанията във връзка с употребата на крем за кожни раздразнения Q-PROTECTIVE са съвсем прости и се отнасят също така до почти всеки друг продукт от тази категория. Вижте главните сред тези предписания, които трябва да спазвате: 

- Крем за кожни раздразнения Q-PROTECTIVE: нанасяйте малко количество – не бива да се прекалява с количеството крем за кожни раздразнения Q-PROTECTIVE, което се нанася върху човешката кожа. Нанасяйте малки дози от този крем за кожни раздразнения по два пъти на ден – сутрин и вечер. След това масажирайте леко съответната зона, докато продуктът бъде абсорбиран напълно от Вашата кожа.   

- Крем за кожни раздразнения Q-PROTECTIVE: не поставяйте върху лигавици или отворени рани - крем за кожни раздразнения Q-PROTECTIVE може да се използва за защита и облекчаване на нежеланите симптоми на кожата по лицето, шията, деколтето, ръцете и тялото. Никога обаче не го поставяйте върху лигавици или отворени рани. Това е основно правило при употребата на козметични продукти, което трябва да се спазва стриктно. 

- Крем за кожни раздразнения Q-PROTECTIVE: странични реакции – малко вероятно е да се получат странични реакции след употребата на крем за кожни раздразнения Q-PROTECTIVE, тъй като той съдържа само и единствено съставки, които са съвместими със структурата на епидермиса. И все пак ако забележите продължително зачервяване, което не изчезва след обилно измиване на зоната със студена вода, посетете Вашия лекар за съвет и препоръка относно крем за кожни раздразнения Q-PROTECTIVE и останалите използвани от Вас козметични продукти.

- Крем за кожни раздразнения Q-PROTECTIVE: крем за кожни раздразнения Q-PROTECTIVE не предоставя UV защита на човешката кожа. Така че ако смятате да излагате своята кожа на слънце за продължителен период от време, след нанасяне на този крем за кожни раздразнения задължително използвайте и специален слънцезащитен продукт.     

               Крем за кожни раздразнения за лице,ръце и тяло
                 Цялостна грижа с крем за кожни раздразнения от whiteflower.bg 

Поръчка на крем за кожни раздразнения Q-PROTECTIVE от онлайн магазин whiteflower.bg  

Нашият онлайн магазин whiteflower.bg Ви предоставя бърза и удобна опция за закупуване на крем за кожни раздразнения Q-PROTECTIVE. Освен него, предлагаме и още първокласни продукти за кожа, произведени в реномирани италиански лаборатории, при това на максимално конкурентни и достъпни за българския пазар цени. На сайта ни можете да следите както актуализацията на нашата продуктова гама, така и редовните промоции и намаления в цените на определени артикули, които правим. Доверете се на екипа на whiteflower.bg и си гарантирайте най-доброто за Вашата кожа!   
 

     Крем за кожни раздразнения – в кои случаи може да ви помогне?

     Крем за кожни раздразнения Q-PROTECTIVE – кратко представяне на продукта

     Кои са най-важните съставки в крем за кожни раздразнения Q-PROTECTIVE?

     Предписания при употреба на крем за кожни раздразнения Q-PROTECTIVE

     Поръчка на крем за кожни раздразнения Q-PROTECTIVE от онлайн магазин whiteflower.bg

QD040I

Допълнителни данни

Тип кожа
Състарена кожа
увредена кожа
Приложение
регенериране на кожата

Регистрация на нов профил

Вече имам профил?
Вход или Възстановяване на парола